Städfirma Bromma

Din städfirma i Bromma

Är du liksom många andra av uppfattningen att det är svårt att få tiden att räcka till åt den där nödvändiga men krävande städningen hemma? Då har vi på Hygienstädarna lösningen åt dig. Utöver själva hemstädningen så kan vi också erbjuda ytterligare städtjänster åt både privatpersoner, företag och fastighetsägare. Flyttstädning, storstädning av trapphus, butiksstädning, fönsterputs eller kontorsstädning. Oavsett vad just ni behöver för att underlätta i en redan ansträngande och stressad vardag så kommer vi på Hygienstädarna i Bromma kunna ta fram en lösning som matchar.

Med rätt redskap blir inget glömt

För att minimera chanserna till att något blir bortglömt eller illa genomfört oavsett städuppdrag så använder vi oss utav standardiserade checklistor vid städningen som bockas av allt eftersom. Dock så är vi därtill också måna om att få veta mer om vad just ni har för behov och önskemål så att vi kan anpassa vår städning därefter. Ingen kund är den andra lik vilket vi värdesätter och arbetar hårt för att upprätthålla vår flexibilitet.

Inte nöjd? För oss är kvalitetsgaranti en självklarhet för att du som kund hos oss ska känna förtroende och trygghet. Skulle det mot förmodan vara så att du inte är 100% nöjd eller att du känner att vi missat något så kan du inom 48 timmar efter att vi lämnat vårt uppdrag reklamera tjänsten för att få det åtgärdat. Givetvis utan någon extra kostnad! Vi är stolta över vårt jobb först då vi vet att vår kundnöjdhet är maximal.

Stamkundsavtal som gynnar

På Hygienteknikerna värdesätter vi långsiktighet och vi vill värna om våra återkommande kunder genom att erbjuda dem alla ett speciellt framtaget stamkundsavtal som både gynnar och underlättar. Några av alla de största fördelar som man vinner genom detta avtal är följande:

  • Att städningen fortsättningsvis kommer att bli genomförd samma dag och tid som blivit sagt och helt utifrån den frekvens som kunder själv har önskemål om.
  • Timpriserna blir lägre.
  • Vi tar fram en fast månadskostnad på det önskade arbetet så att inga överraskningar någonsin tillkommer kring budgeten.
  • Det är alltid samma person/personer som kommer och utför arbetet framöver. Detta är en utav de mest uppskattade fördelarna enligt våra löpande kunder idag då det skänker oerhörd trygghet. Också för våra städare blir det underlättande eftersom de får möjlighet till att lära känna hemmet/lokalerna liksom dina specifika önskemål.

Ring oss redan idag!

Bor du i Bromma och söker efter en leverantör av professionella städtjänster så tveka inte utan hör av dig. Våra städare har både kunskapen och erfarenheten ni söker efter och givetvis är de också försäkrade genom en ansvarsförsäkring hos Trygg-Hansa.

Lönsam flyttstädning i Bromma

En flyttstädning är tidskrävande och energislukande, det är något som man bara inte kan komma ifrån. Det är också denna som de flesta som ska flytta faktiskt bävar allra mest inför då de egentligen bara skulle vilja ta sig till sin nya bostad och stänga dörren för alltid till den gamla. Känner du igen dig? Vi på Hygienteknikerna kan faktiskt göra just den här önskan möjlig! Släpp det gamla helt och fokusera istället enbart på ditt nya boende och att göra dig hemmastadd där istället så fort som möjligt. När alla kartonger och allt ditt bohag flyttats ut så tar vi över nyckeln till bostaden och gör den redo för nästa gäst.

Här blir inget glömt

Det är oerhört lätt att glömma moment eller missa att städa samtliga platser vid en flyttstädning. Något som dock inte riskerar att ske med vår hjälp eftersom vi har gjort det här förr och vet vad som ska göras i samtliga rum och vrår. Det enda vi behöver veta är bostadens storlek och karaktär samt om ni har garage, vind eller andra förråd som ni också önskar vår hjälp till.

Behöver ni i Bromma något mer? Vår personal är oerhört serviceminded och erfaren och kan därför också finnas där på ytterligare sätt. Vad sägs exempelvis om att också addera till packhjälp, bärhjälp eller körning under flytten? Saknar ni bil eller släpkärra så kan vi helt enkelt lösa det och givetvis bär vi då också in era kartonger och möbler in i den nya bostaden.

Tryggheten hos oss

Det är med nöjda och trygga kunder som vår verksamhet får möjlighet till att växa och fortsätta så givetvis så kommer alla våra tjänster tillsammans med en kvalitetsgaranti. Skulle ni efter att vi har varit där känna att vårt arbete inte varit tillräckligt eller att vi rent av mot förmodan missat något så kan ni alltid inom 48 timmar efter att vi lämnat reklamera tjänsten kostnadsfritt. Då kommer vi tillbaka till er snabbast möjligast och åtgärdar problemen och lämnar dig i det skick som vi först lovat. Våra städare är också försäkrade genom Trygg-Hansa så att inga olyckor kommer kosta för dig.

Boka din flyttstädning redan idag!

Redo att gå vidare till nästa bostad och hoppas  på att kunna få göra det så snabbt och smidigt som det bara är möjligt? Hör då av er till oss redan idag med information kring din flytt och din bostad så ska vi se till att ta fram en lösning redan idag. Vi vet vad som förväntas vid en flyttstädning i Bromma och lovar att vi kommer kunna leverera just det och ännu mer.

Uppskattad hemstädning i Bromma

Dagarna går fort och det är svårt att få tiden alla gånger att räcka till och när man väl sedan får en liten lucka över för annat än måsten, vem vill då lägga tid på att städa? Låt oss på Hygienteknikerna rå om din hemstädning i Bromma och spendera din tid med det som du hellre vill göra. Du väljer själv hur ofta du vill ha tillgång till hjälpen och hur mycket eller vad som ska göras. Oavsett vad så kan vi garantera en glädjande känsla då du kommer hem till ditt väldoftande och nystädare hem vart du nu bara kan njuta.

För att visa våra återkommande kunder den uppskattning som vi känner för dem så erbjuder vi ett stamkundsavtal som medför en rad olika fördelar och gynnar för en fortsatt framtid tillsammans.

  • Ett lägre timpris eller en fast månadskostnad.
  • Städtjänster som utförs på precis samma tid och dag löpande framöver helt utifrån önskemål och överenskommelse.
  • Som stamkund får man också alltid besök av samma städare varje gång. Något som dels kommer kännas ännu tryggare då man vet vem och vad som görs liksom det också underlättar för våra anställda som lär känna både dig med dina önskemål och din bostadsmiljö.

Inget glömt med vår hemstädning Bromma

När vi städar utgår våra städare ifrån en checklista som vi tillsammans med omsorg tagit fram, men vi är också flexibla och måna om att inkludera alla dina specifika önskemål. Det är ditt hem och dess unika förutsättningar som styr. Alla rum ses över genomgående och rengörs in på djupet. I köket exempelvis ser vi till så att kakel, diskbänk, kyl/frys, diskmaskin, spishäll och diskho återfår sin glans och alla öppna ytor och bänkskivor dammtorkan och våttorkas. Golven dammsugs och torkas av i samtliga rum och badrummet hygienstäds utifrån konstens alla regler.

Skulle något kännas otillfredsställande eller mot förman bli bortglömt så är du alltid fri att nyttja vår kvalitetsgaranti som innebär att felen kostnadsfritt blir åtgärdade. Denna garantin kan du utnyttja upp till 48 timmar efter det att vi lämnat din bostad och då återkommer vi snabbast möjligast och rättar till eller gör om vår städning. Samtliga anställda är dessutom också fullt försäkrade genom Trygg-Hansa så att aktsamhet eller skada från vår sida kommer att bli ersatt.

Tillsammans underlättar vi din vardag

Ring eller kontakta oss på valfritt vis redan idag så ser vi till att ta fram en städlösning för ditt hem och dina behov redan idag.