BUTIKSSTÄDNING I STOCKHOLM

Det avgörande första intrycket

Det första intrycket kan många gånger vara avgörande för om kunden väljer att gå in eller gå vidare. Här är renligheten en viktig faktor, något som vi är proffs på! Låt oss se till renhållningen i butiken. Det ger er mer tid och utrymme att se kunden och att helt enkelt göra det NI är proffs på. Vi erbjuder våra tjänster den tid som passar er, alla dagar i veckan. Tillsammans skräddarsyr vi ett upplägg för att passa er butiksmiljö utifrån era behov och önskemål.

Vi erbjuder alltid våra tjänster för både enstaka tillfällen och mer regelbunden renhållning av er butik. Som återkommande kund hos oss blir ni alltid erbjudna ett stamkundsavtal, vilket innebär:

• Regelbunden städning av era lokaler där ni själva väljer det tidsintervall som passar er. Varje dag, varannan dag, en gång/vecka, varannan vecka? Ni bestämmer själva!

• Ett lägre timpris.

• En fast månadskostnad.

• Det är alltid samma person/personer som kommer och städar hos er. Detta innebär en trygghet för både er och för oss då vår personal på så vis lär känna just er arbetsplats och era önskemål.

• Kvalitetsgaranti. Kvalitet, flexibilitet & trygghet är ledord hos oss på Hygienteknikerna. Vår kvalitetsgaranti innebär att ni alltid har möjligheten att reklamera tjänsten inom 48 timmar efter utfört arbete. Då kommer vi tillbaka och åtgärdar det ni anser att vi missat, självklart utan extra kostnad.

Låter detta intressant? Kontakta oss på 08-210 250 eller skicka mejl till info@hygienteknikerna.se så besöker vi er arbetsplats för en kostnadsfri offert.

Med Hygienteknikerna får ni en leverantör av städtjänster som täcks utav en ansvarsförsäkring genom Trygg-Hansa på upp till tio miljoner svenska kronor om olyckan mot förmodan skulle vara framme och egendom tar skada till följd av oaktsamhet från vår sida.
Kvalitet, flexibilitet & trygghet – hos Hygienteknikerna.