Städfirma Solna

Din städfirma i Solna

Känner du liksom många andra att det inte finns tid till städning där hemma eller att städuppgifterna stjäl både tid och energi från varsamheten och de anställda på ditt företag? Då är Hygienteknikerna städfirman för dig i Solna. Oavsett om det gäller städning av hemmet, en byggstädning, slutstädning inför en flytt, trappstädning, butiksstäd eller fönsterputs så kommer våra duktiga medarbetare utan problem uppnå samtliga av dina önskemål. Vi hjälper idag både företag, privatpersoner och fastighetsägare med att förgylla och städa upp i deras vardag, alltid redo för nya uppgifter.

Som basunderlag inför ett städuppdrag har vi alltid med oss diverse checklistor över vad som ska göras som allt eftersom kan bockas av så att inget blir bortglömt. Givetvis så är vi därtill också måna om att alltid hålla oss flexibla så att vi även kan ta in samtliga utav dina önskemål. Skulle något sedan mot förmodan ändå inte återspegla vad du förväntat dig så har du alltid upp till 48 timmar på dig att nyttja våran kvalitetsgaranti och reklamera tjänsten som du mottagit. Då återkommer vi snabbast möjligast till dig igen för att åtgärda de fel eller missar som du uppfattat. Givetvis helt kostnadsfritt för dig som uppdragsgivare!

Löpande avtal

Det är alltid du som kund som bestämmer städfrekvensen med oss som städfirma i Solna utifrån dina lokalers behov. En gång i veckan, varannan veckan eller en gång i månaden spelar ingen roll. Oavsett vad du väljer så kan vi på Hygienteknikerna erbjuda er alla ett stamkundsavtal som medför mängder av fördelar på flera olika sätt.

  • Det kommer alltid vara samma person/personer som kommer till dig och hjälper dig med det du bett oss om. Något som av kunderna i dagsläget uppskattas då de kan vara trygga och säkra med vad de kan förvänta sig i resultat. Det ger också våra städare möjlighet till ett om än ännu bättre utfört jobb då de lär känna lokalerna de ska arbeta i samt dig och alla dina önskemål.
  • All städning kommer fortsättningsvis att genomföras på samma dag och tidpunkt i framtiden och ger er möjlighet till att släppa allt vad städning heter helt.
  • Timpriserna blir lägre och vi kan även ta fram en månadskostnad istället vilket ofta föredras.

Tryggt och säkert för er alla i Solna

Med kvalitetsgaranti och försäkrad personal genom Trygg-Hansa kan ni vara 100% trygga när ni anlitar oss. Boka in ert första möte med oss redan idag så kan vi tillsammans se till att göra er vardag lite bättre.

Flyttstädning i Solna

Adressändringen är gjord, kartongerna är packade, nycklarna ligger ihopsamlade och det mest av ditt bohag har körts till din nya fastighet. Då återstår bara ett enda moment, dock det som de absolut flesta bävar inför, slutstädningen. En flyttstädning är i stora drag en storstädning av inget annat slag och den tar generellt både mer tid och energi än vad någon först väntat sig. Skulle du vilja slippa och bara stänga dörren för en sista gång? Då är vi på Hygienteknikerna i Solna lösningen för dig! Med erfarenhet och kapacitet tar vi vid där du lämnar in och ser till så att nästa bostadsgäst möts utav ett hem i klanderfritt skick.

Du har behovet, vi har lösningen. Det enda vi ber dig om är information kring bostaden vi ska ta oss an och ju mer du kan ge desto större möjlighet får vi i vår tur till ett riktigt bra resultat.

  • Hur stor är bostaden till ytan?
  • Hur många rum rör det sig om? Hur många badrum?
  • Hur många fönster?
  • När behövs hjälpen och kommer allt vara utflyttat då?
  • Finns det något annat som vi bör känna till så som skador eller trasig interiör o.s.v.?

Finns det sedan ytterligare utrymmen så som vind, förråd eller garage som ni också vill ha vår hjälp till så bör vi också få en notis om detta i tid.

Får det lov att vara något mer?

För att vår verksamhet bygger på viljan att hjälpa våra kunder och leverera dem mera enkelhet till vardagen så kan vi också bistå med ännu mer åt dig i Solna. Vad sägs om att få vår hjälp även till själva packningen eller till för att slippa bära? Har du sedan inte tillgång till bil eller släpkärra så kan vi faktiskt till och med hjälpa dig med det och innan vi lämnar dig så hjälper vi dig givetvis med att bära in.

Våra kunder är trygga kunder

Kundnöjdhet och trygghet är två mycket viktiga ledord för oss i allt vårar arbete och vi vet att det är med dig och alla andra klienter vi tar oss framåt. Kvalitetsgaranti lämnas givetvis på alla arbeten som vi genomför och samtliga inom vårt företag är försäkrade genom Trygg-Hansas olycksförsäkring. Inte nöjd? Du har alltid 48 timmar på dig att reklamera en städtjänst hos oss och få den åtgärdad snabbast möjligast helt kostnadsfritt. Skulle vi sedan mot förmodan råka skada eller förstöra något under vår tid hos dig så kommer du att bli ersatt detta.