Städfirma Sundbyberg

Din städfirma i Sundbyberg

Känns det som att du egentligen inte har tid med städningen eller är det rent av bara ett tråkigt nödvändigt ont att behöva ta tag i det? Kontakta då oss på Hygienstädarna för vi älskar städning och kan hjälpa dig i Sundbyberg med städningen i hemmet liksom inför en flytt eller på ditt företag. I vårt tjänsteutbud finns allt inom hemstädning, flyttstäd, byggstädning, kontorsstäd, storstädning och fönsterputs för dig att dra nytta av. Löpande eller för enstaka tillfällen spelar ingen roll! Det viktigaste är att du har ett uppdrag åt oss oavsett slag som vi i vår tur kan överta.

Städtjänster för alla i Sundbyberg

Hemstädning är en av de tjänster som växer allra snabbast då fler och fler verkar ha förstått vad hjälpen faktiskt innebär både för familj och livskvalitet. Mer tid till barnen, större utrymme för spontanitet eller fritidsaktiviteter och framförallt ett hemtrevligt och välstädat hem som skänker trivsel, lugn och ro.

Rena kontor och företagslokaler optimerar dina anställdas arbete och ökar givetvis därtill också trivseln på arbetsplatsen avsevärt. Lägg en extra omtanke och uppskattning till dina anställda så kommer det att löna sig i både lönsamhet och stabilitet för framtiden.

Trappuppgången och gemensamma utrymmen har en stor inverkan på en fastighets helhetsuppfattning och vi kan hjälpa samtliga fastighetsägare i Sundbyberg med att fastställa ett riktigt bra intryck.

När vi i form av städfirma kommer till dig i Sundbyberg för att genomföra den önskade städhjälpen så använder vi oss utav diverse olika standardiserade checklistor som vi bockar av allt eftersom. Detta för att självklart ingenting får glömmas bort. Vi är dock precis lika måna om att alltid vara flexibla och anpassa oss utifrån varje kund så vi ser mer än gärna att du också lägger till dina egna önskemål.

För långsiktiga samarbeten har vi ett speciellt stamkundsavtal att erbjuda som innebär flera fördelar för den som söker hjälp kontinuerligt även framöver. Samma personal varje gång, Alltid samma dagar och tider som överenskommet samt lägre priser och fasta kostnader är bara några som uppskattas.

Trygghet och kundnöjdhet

Din nöjdhet och trygghet är oerhört viktig för oss och därför är vi dels försäkrade genom Trygg-Hansas trygghetsförsäkring samtidigt som vi också erbjuder alla våra kunder kvalitetsgaranti. Med kvalitetsgarantin har du alltid möjlighet till att reklamera det utförda arbetet inom 48 timmar efter det att vi lämnat dig. Vi kommer då att komma tillbaka till dig så snabbt vi bara kan för att givetvis helt kostnadsfritt åtgärda felen eller misstagen som du hittat.

Flyttstädning i Sundbyberg

Flyttstädning är något som både tar tid och är ordentligt tidskrävande. Det är mycket man tänker på inför bytet till den nya bostaden och givetvis så vill man lyckas med en både snabb och smidig flytt. Dock så är städningen ett måste. Precis lika viktigt som det är för en själv att anlända till ett fräscht och städat hem att trivas i är det för nästkommande gäst till din bostad.

Vi på Hygienteknikerna i Sundbyberg hjälper dig dock mer än gärna med detta. När alla kartonger är packade och klara är det dags för oss att ta hand om bostaden och fixa till den så att den återigen blir som ny. Av erfarenhet och med hjälp utav våra omsorgsfullt sammanställda checklistor ser vi till så att alla momenten som förväntas göras blir ordentligt genomförda på ett professionellt sätt i samtliga rum. Det enda vi behöver ifrån dig är en beskrivning av bostadens yta och  karaktär för att på bästa vis matcha upp med rätt kapacitet och material.

  • Hur stor är bostadsytan?
  • Hur många rum rör det sig om?
  • Finns det några fel vi bör känna till så som trasig interiör eller liknande?
  • Hur många fönster rör det sig om?
  • När behövs hjälpen?

Ju mer vi vet desto bättre förutsättningar får vi för ett lyckat jobb. Var också noga med att meddela oss i tid om det finns några övriga utrymmen så som förråd, vind eller garage som ni även önskar hjälp med.

För att maximera vår tjänst rörande flyttstädning så kan vi även finnas där för er för packhjälp, bärhjälp och flyttkörning. Har du ingen egen bil eller släpvagn att använda dig utav så löser vi på Hygienteknikerna detta och givetvis lämnar vi dig inte förras allt blivit inburit.

Nöjda och trygga kunder i Sundbyberg

Kundnöjdhet och trygghet är något vi verkligen värnar om och därför så erbjuder vi också samtliga utav våra kunder både en kvalitetsgaranti på allt arbete som vi levererar liksom personal som vi försäkrat fullt ut via Trygg-Hansas olycksförsäkring. Kvalitetsgarantin ger dig möjlighet till att reklamera vårar arbete upp till 48 timmar efter det att vi varit där. Skulle något missats eller blivit illa utfört så kommer vi tillbaka till dig snabbast möjligast och gör om. Givetvis helt kostnadsfritt för din räkning. Försäkringen i sin tur täcker alla olyckor som mot förmodan skulle kunna dyka upp och skador som vi står som ansvariga för.

Hemstädning i Sundbyberg

När dygnets timmar inte riktigt räcker till så är det allt som oftast också städningen där hemma som blir bortprioriterad. Är städningen något som du våndas för eller känner du igen dig i att den helt enkelt inte hinns med? Då är vi på Hygienteknikerna i Sundbyberg lösningen för dig! Gör slag i saken redan idag så kan ditt hem vara städat till toppskick så snart som nästa vecka! Om du sedan vill ha vår städhjälp enbart vid behov eller återkommande en gång i veckan, varje månad eller liknande är helt och hållet upp till dig. Oavsett så kommer vi med noggrannhet och precision att få ditt hem att stråla och ge dig en möjlighet att komma hem till en bostad där du bara kan koppla av.

Kvalitativ städning åt er i Sundbyberg

Samtliga utav våra städare använder sig utav en omsorgsfullt framtagen standardchecklista när de ger sig ut på ett städuppdrag där de bockar av alla moment allt eftersom. Dock så håller vi oss givetvis alltid så pass flexibla så att vi också kan väva in de ytterligare krav du kan tänkas ha. Det är dina behov och dina förväntningar som styr vår arbetsdag.

För kunder som önskar en mer frekvent städhjälp långsiktigt har vi tagit fram ett stamkundsavtal som innebär fördelar både ekonomiskt och trygghetsmässigt.

  • Samma person/personer återkommer till dig gån på gång så att du vet precis vad som kommer att göras och att det blir bra gjort. Detta är en trygghet som många i dagsläget verkligen värdesätter och för vår personal innebär det också en enkelhet i att de får möjlighet att lära känna dels dig och dina önskemål men också bostaden de arbetar i.
  • Du får en fast dag och tid för städning så att du inte behöver boka för varje gång och kan släppa allt vad städning hemma heter.
  • Timpriset blir lägre generellt och för de som vill så finns det också möjlighet att sätta ett fast pris som betryggar och underlättar för samtliga parter.

För att vi värnar om er trygghet

Vi vet att vi kan ge dig vad du eftersöker men för att göra dig extra säker med oss som städfirma så erbjuder vi både kvalitetsgaranti och personal som fullt försäkrats genom Trygg-Hansa. Kvalitetsgarantin innebär att du när som under de kommande 48 timmarna efter det att vi varit hemma hos dig har möjlighet till att reklamera städtjänsten och få eventuella fel och missar åtgärdade. Givetvis då utan någon som helst extra kostnad! Försäkringen i sin tur täcker upp för alla eventuella olyckor eller skador som vi skulle kunna åsamka under tiden som vi städar i ditt hem.